Wrapinez Rotterdam

Gruwelijk gezond, goedkoop en vooral heel lekker eten op Rotterdam Centraal

Wrapinez op Rotterdam Centraal is open! Onze eerste locatie in Nederland! Trouwens, stiekem ook van de rest van de wereld.

We zijn de hele dag geopend en serveren heerlijk & gezond eten & drinken tegen lage prijzen met als ultieme uitdaging ook op zijn minst een glimlach op je gezicht te toveren! Onze e-nummers zijn e-erlijk & e-cht. Dus alles vers gesneden, gekookt, gegrild en gerold!

We zitten aan de noordzijde van Rotterdam Centraal. We zijn er voor jou als haastige treinreiziger, relaxte chiller, noeste werker, gestresste toiletganger, gezellige borrelaar of je drie gangen menu met elkaar.

Alle dagen van de week, kom je ook?

 

Onze locatie op het Proveniersplein 24 is gelegen aan de buitenzijde van het station, dus voor de poortjes van de trein. Zodat onze buurtbewoners ons ook gemakkelijk kunnen bereiken. We komen het overigens ook graag bij je brengen via thuisbezorgd.nl!

Koffie all day €1
Naast ontbijt, lunch en diner serveren we de goedkoopste en lekkerste koffie op Rotterdam Centraal, die natuurlijk ook nog eens Fairtrade en Bio is. Deze kan je tijdens de proefweken de hele dag bij ons komen drinken voor maar 1,-!

 

Openingstijden

Maandag: 8.00 – 20.30 uur
Dinsdag: 8.00 – 20.30 uur
Woensdag: 8.00 – 20.30 uur
Donderdag: 8.00 – 20.30 uur
Vrijdag: 8.00 – 20.30 uur
Zaterdag: 9.00 - 20.30 uur
Zondag: 10.00 - 20.30 uur